Nieuws

Aantal aanmeldingen voor glasvezel groeit langzaam in Barneveld

Met nog anderhalve week te gaan heben Barneveld en Voorthuizen nog lang niet voldoende aanmeldingen voor glasvezel verzameld. Het aantal inschrijvingen lijkt niet snel toe te nemen.

Dat blijkt uit een tussenstand die netwerkbedrijf Reggefiber deze week bekendmaakte. Op dat moment waren er nog 601 aanmeldingen in Barneveld en 78 aanmeldingen in Voorthuizen nodig om over te gaan tot de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Reggefiber benadrukt dat dit voorlopig de laatste kans is voor Barneveld en Voorthuizen. De inwoners hadden aanvankelijk tot 22 januari om zich aan te melden. Toen kwamen er echter nog 826 aanmeldingen tekort en werd de inschrijving verlengd.

In Voorthuizen waren er op dat moment nog 139 aanmeldingen nodig en in Barneveld nog 687. Het aantal inschrijvingen is de afgelopen maand dus niet erg snel gestegen.

Inwoners van beide plaatsen hebben nog tot 5 maart om zich aan te melden. Ze kunnen daarbij een keuze maken uit het abonnementenaanbod van Kliksafe, KPN, Solcon, Vodafone, XMS en XS4ALL.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.