Nieuws

Buitengebied van Cranendonck krijgt glasvezel

Het buitengebied van de Brabantse gemeente Cranendonck krijgt glasvezel. Net iets meer dan de helft van de bewoners in het gebied heeft al voor glasvezel gekozen en de inschrijving is nog niet gesloten.

Tot nu toe heeft tijdens de vraagbundeling van Mabib 52% van de 630 aangeschreven huishoudens zich aangemeld voor glasvezel. Woordvoerder Martijn Betlem van Mabib laat in het Eindhovens Dagblad weten dat de vraagbundeling in Cranendonck de verwachtingen heeft overtroffen.

“Een week voor de deadline heeft 52% van de aangeschreven adressen laten weten mee te willen doen. Daarmee liggen we ver voor op schema. Onze ervaring leert namelijk dat veel mensen tot op het allerlaatste moment wachten met aanmelden. In de laatste week volgt nog een procent of 20“, zegt Betlem in de krant.

Bewoners kunnen zich nog tot 26 februari inschrijven. De verwachting is dat de aanleg in Cranendonck rond de zomervakantie kan beginnen. “Als de aannemer klaar is in Asten-Someren, dan gaat hij in Cranendonck aan de slag.“

foto: Mabib

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.