Nieuws

Caiway verhoogt prijs van glasvezelpakketten

Telecomaanbieder Caiway voert per 1 maart een groot aantal prijsverhogingen door, waaronder de prijzen van de alles-in-1 pakketten via glasvezel.

Het pakket Gewoon Voordelig (voorheen Alles-in-1 Voordelig met 100Mbit/s internet) gaat 2,50 euro per maand omhoog. Nu kost dat pakket nog 46 euro per maand, zonder actietarief.
De prijsverhoging van 2,50 euro geldt ook voor de andere abonnementen die via glasvezel worden aangeboden (Alles-in-1 Slim met 300 Mbit/s en Alles-in-1 Snel met 600 Mbit/s). Ook de pakketten die via het coax-netwerk van de provider worden aangeboden, gaan in prijs omhoog, meldt Mediamagazine.

De prijsverhogingen zijn volgens de provider nodig om de investeringen in de dienstverlening te bekostigen en om de stijging van de kosten en diensten te compenseren, zo verklaart Caiway.

Overname

Vorige week werd bekend dat de overname van Caiway en investeringsfonds CIF door EQT Infrastructure. Of de prijsverhoging met de overname te maken heeft, is niet bekend.

Caiway heeft naar eigen zeggen in Nederland ongeveer 200.000 klanten in de gemeente Westland en omgeving, Gouda en omstreken (Rekam-gebied), Krimpen a/d IJssel, Loenen aan de Vecht en omgeving, Berghem, Malden, Heumen, Horssen, Over- en Nederasselt, Hendrik-Ido-Ambacht, Doorn, Hilvarenbeek en omgeving, Harderwijk, Schiedam, Aalsmeer, IJsselstein en een groot deel van Twente.

foto: Caiway

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.