Nieuws

Canal Digitaal en Glasnet bieden glasvezeldiensten in Rotterdam

Rotterdammers die kiezen voor glasvezel van L2Fiber kunnen kiezen voor een pakket van internet van Glasnet in combinatie met interactieve televisie van Canal Digitaal.

Onlangs werd bekend dat L2Fiber in heel Rotterdam glavezel wil aanleggen. Nu blijkt dus dat providers Glasnet en Canal Digitaal gaan samenwerken om een interessant pakket aan diensten aan te bieden.

Volgens de twee bedrijven profiteert de klant zo van het beste van twee werelden: supersnel internet met een flinke portie enthousiasme van Glasnet samen met het beste dat tv van Canal Digitaal te bieden heeft. En dat met het gemak van één factuur en één aanspreekpunt.

Volgens Silke Haanstra, mede-eigenaar van Glasnet, is televisie is niet de corebusiness van Glasnet. “Vandaar dat we hiervoor met Canal Digitaal in zee gaan. Zij hebben de jarenlange ervaring en een televisiedienst die helemaal van deze tijd is”, zo zegt hij tegenover NLconnect.

Het is de bedoeling dat in juli in Kralingen-West de schop de grond in gaat voor de uitrol van het glasvezelnetwerk van L2Fiber in Rotterdam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.