Nieuws

Datum tweede Fiber Vakdag bekend

Op 18 juni 2019 organiseert de Fiber Carrier Association de tweede editie van de Fiber Vakdag. Bij deze editie zal de nadruk meer liggen op demo’s en de meeting place waar de hele branche vertegenwoordigd is.

Er zullen uiteraard ook presentaties plaatsvinden die zullen gaan over de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van fiber netwerken. De nadruk komt dit jaar ook te liggen op het onderling uitwisselen van ervaringen. En verder zal een groot aantal exposanten aanwezig zijn uit de gehele branche waaronder aannemers, leveranciers, dienstverleners en natuurlijk de carriers zelf.

Voor het evenement is opnieuw gekozen voor de locatie de Nieuwe Buitensociƫteit in Zwolle, omdat die plek makkelijk bereikbaar is zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Dit jaar werd in juni de eerste editie van de Fiber Vakdag gehouden. De Fiber Vakdag is een initiatief van brancheorganisatie Fiber Carrier Association (FCA), bedoeld om alle betrokkenen bij elkaar te brengen en om van elkaar te leren.

Bekijk hier een korte terugblik op de eerste Fiber Vakdag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.