Nieuws

Deadline nadert snel voor Sint-Michielsgestel

Het is erop of eronder dit weekeinde voor Sint-Michielsgestel. Zaterdag 25 februari is de laatste dag dat bewoners zich kunnen opgeven voor een glasvezelabonnement. Is het aantal aanmeldingen lager dan 30 procent, dan kunnen zij voorlopig wel fluiten naar een glasvezelaansluiting.

De inschrijftermijn van de vraagbundeling werd in Sint-Michielsgestel eerder al verlengd omdat de grens van 30 procent niet gehaald was. Daarentegen werd in enkele naburige plaatsen, zoals Uden, Sint-Oedenrode, Schijndel en Vught, wel het benodigde aantal aanmeldingen gehaald.

Eerder sloot de inschrijving al op 28 januari maar waren er volgens netwerkbedrijf Reggefiber nog te weinig inschrijvingen binnen.

Jaren
Als Sint-Michielsgestel ook op 26 februari nog onvoldoende inschrijvingen heeft verzameld, dan kan het jaren duren voordat het dorp opnieuw de kans krijgt en gaan andere gemeenten voor, zo waarschuwt Reggefiber.

Inwoners van Sint-Michielsgestel hebben de keuze uit het aanbod van de serviceproviders KPN, Lijbrandt, OnsBrabantNet, TriNed, Vodafone en XS4ALL.

  1. johnny

    Hallo

    Deadline is niet van belang,is in Vught diverse malen uit gesteld om dat ze percentage niet haalde.Reggefiber is aleen aan het proberen monopoly positie op te bouwen,maar daar word aan gewerkt om dat te voorkomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.