Disclaimer

Disclaimer voor glasvezelgids.nl

Glasvezelgids publiceert op glasvezelgids.nl (‘de website’) ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciĆ«le doeleinden. Glasvezelgids behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Glasvezelgids spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Glasvezelgids.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Glasvezelgids nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Glasvezelgids.

De inhoud van de website is beschikbaar onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding 4.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.
Creative Commons-Licentie