Nieuws

Drimmelen wacht al 4 weken op uitslag glasvezelinschrijving

Inwoners van de Brabantse gemeente Drimmelen wachten nu al 4 weken op de uitslag van de inschrijving voor glasvezel in de kern en het buitengebied. De telling door DELTA Fiber Netwerk laat lang op zich wachten.

Eind december startte Glasvezel buitenaf (nu: DELTA Fiber Netwerk) in het gebied een glasvezelcampagne, maaar eind maart was het benodigd deelnamepercentage van 40% nog niet gehaald. Slechts 26% van de bewoners in het gebied had zich aangemeld. Daarom werd de campagne met ongeveer 4 weken verlengd tot 20 april.

Sinds die tijd is het dus stil rond de uitslag. Ruim een week geleden reageerde een woordvoerster van DELTA Fiber Netwerk nog tegenover Glasvezelgids: “Mede door de huidige situatie rondom corona bleef het aantal aanmeldingen in bepaalde gebieden binnen de gemeente helaas achter. Wij zijn nu bezig met het onderzoek naar de mogelijkheden voor de aanleg. We kijken welke adressen we wel – en welke we niet aan kunnen sluiten. Dit is een hele puzzel, die we zeer zorgvuldig onderzoeken.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.