Nieuws

Drimmelen wacht op uitslag van glasvezelcampagne

De telling van het aantal inschrijvingen voor de glasvezelcampagne in het Brabantse Drimmelen neemt heel veel tijd in beslag. De bewoners weten nog steeds niet waar ze aan toe zijn.

De inschrijving voor de vraagbundeling van DELTA Fiber Netwerk (Glasvezel buitenaf) voor kern van Drimmelen en het buitengebied (waaronder Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Wagenberg en de buurtschappen Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Helkant) liep op 20 april af. Nog altijd laat de glasvezelorganisatie weten dat het bezig is met het tellen van de inschrijvingen. Bewoners moeten het voorlopig doen met de volgende korte mededeling: “We zijn momenteel druk bezig om de balans op te maken van de campagne. Helaas verloopt dit proces in de huidige situatie iets langer dan gebruikelijk.”

Om de aanleg te laten doorgaan, is het nodig dat minimaal 40% van de bewoners van het dorp, dat bij Oosterhout en Geertruidenberg ligt, zich inschrijft voor een glasvezelabonnement. Het loopt duidelijk niet echt storm in het dorp. Eerder werd de campagne namelijk al verlengd. De campagne ging op 27 december 2019 van start en liep aanvankelijk tot 16 maart. Daarna werd de inschrijving verlengd tot 20 april.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.