Nieuws

Glasvezel buitenaf maakt einde aan wirwar van namen

Glasvezelorganisatie Glasvezel buitenaf gaat een reeks gelieerde bedrijfsnamen per 1 november schrappen. Dit moet de administratie van de organisatie vereenvoudigen.

Nu kent het bedrijf nog diverse werkmaatschappijen zoals CIF, Mabib, CIF IJsselmonde en CIF Buitenaf. Maar dat wordt per 1 november allemaal gewijzigd in Glasvezel buitenaf. De roze Mabib-koe (zie foto) zal dus vrijwel zeker verdwijnen.

Via een verklaring laat het bedrijf weten dat het hierdoor wil voorkomen dat er verwarring ontstaat over de vele namen die worden gebruikt. Vanaf 1 november wordt de naam van de partij waarmee glasvezelabonnees een overeenkomst hebben automatisch aangepast. Ook wordt alle administratie teruggebracht tot één BTW-nummer (NL8530.93.234.B01) en één KvK-nummer (58569464).

De contactgegevens veranderen niet, en blijven dus via de telefoon 088 – 75 85 800 en per e-mail info@glasvezelbuitenaf.nl. Ook het bankrekeningnummer verandert niet.

Tot slot meldt de organisatie nog dat de wijzigingen geen enkele invloed hebben op de levering van glasvezel of de kwaliteit van de diensten.

 1. L..Schepers

  Er is bij ons 2x een bedrag van € 10.58 afgehouden van de bankrekening.
  Wij hebben volgens mij cuf ijselmonde nooit
  een machtiging afgegeven?
  Graag terug storten!
  Willen eerst volledige uitleg
  Hebben een contract met caiway

 2. Oskar

  Wat een enorme onzin, het is een PUINHOOP bij Glasvezelbuitenaf, CIF IJsselmonde, DeltaFiber, Cogas. Het is nu 4 januari 2023 en er wordt afgeschreven door CIF IJsselmonde, faktuur is van DeltaFiber en de btw berekening KLOPT NIET. € 9,26 is bij DeltaFiber € 11,21, bij mij is dat € 11,20. € 0,01 te veel btw rekenen x 1 miljoen abonnees is € 120.000,00 euro stelen van je klanten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.