Nieuws

Glasvezel in Barneveld en Voorthuizen nog onzeker

In Barneveld en Voorthuizen hebben zich tot nu toe te weinig belangstellenden opgegeven voor glasvezel. Hoeveel procent geïnteresseerden zich inmiddels hebben aangemeld, wil Reggefiber nog niet zeggen.

Reggefiber wil pas investeren in de aanleg van glasvezel in Barneveld en Voorthuizen als 30 procent van de huishoudens zich heeft aangemeld. Dat kan nog tot 12 december. Het netwerkbedrijf wil nu niet bekendmaken hoeveel bewoners zich hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement, maar het is in ieder geval nog niet voldoende, zo heeft een woordvoerder aan de Barneveldse Krant laten weten.

Reggefiber stelt dat de aanleg van glasvezel qua investering verantwoord is, als 30 procent van de huishoudens zich aansluit. Als 50 of 60 procent van de huishoudens zich aanmeldt, wordt de aanleg winstgevend, aldus het bedrijf.

Om toch aan het minimum aantal aanmeldingen te komen, organiseert Reggefiber nog enkele extra informatieavonden. In Voorthuizen en Barneveld kunnen huishoudens kiezen uit het aanbod van Kliksafe, Solcon, Vodafone, XMS en XS4ALL.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.