Nieuws

Glasvezel komt na eindsprint in buitengebied Veluwe Oost

In het buitengebied van de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe en Voorst, beter bekend als Veluwe Oost, komt glasvezel. Dat heeft Glasvezel buitenaf toegezegd. Opmerkelijk want het aantal aanmeldingen was op dat moment nog niet de 50% gepasseerd.

“Het aantal aanmeldingen is de laatste dagen fors gestegen en met de ervaring vanuit andere gebieden zien we dat er voldoende potentie is in Veluwe Oost“, licht Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf, toe. ”Verder zien we dat het enthousiasme onder de ambassadeurs groot is. Zij rennen zich het vuur uit de sloffen. En mede door hun inzet zien we een snelle stijging in het aantal aanmeldingen.”

Volgens andere media had afgelopen donderdag pas 38% van de huishoudens zich aangemeld voor een glasvezelabonnement. En dat ondanks een actieaanbod van Glasvezel buitenaf, schrijft Tweakers.net. Op het laatste was er een actie waarbij mensen die zich voor 13 juli zouden aanmelden bij Caiway, Cbizz, Delta, Kliksafe of Solcon, een eenmalige vastrechtvergoeding van slechts 1000 euro hoefden te betalen in plaats van de gebruikelijke 1600 euro.

In totaal telt het buitengebied van Veluwe Oost 5100 adressen.

foto: GlasvezelBuitenaf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.