Nieuws

Glasvezelcampagne buitengebied Veluwe Midden gestart

Bewoners in het buitengebied van de gemeenten Amersfoort, Apeldoorn, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Nijkerk en Putten kunnen zich vanaf deze week inschrijven voor een glasvezel abonnement.

De campagne ‘Glasvezel buitenaf’ is gestart om glasvezelnetwerken aan te leggen in dit gebied, ook wel ‘Vallei en Veluwe Midden‘ genoemd. Het gaat hierbij specifiek om het gebied rondom Voorthuizen, Garderen, Zwartebroek en Terschuur.

Als 50 procent van de bewoners zich voor 3 april zich inschrijft voor een glasvezelabonnement, dan gaat de aanleg door. Alle bewoners kunnen kiezen uit 5 providers voor een passend glasvezelabonnement. Ze betalen een vastrechtvergoeding van 1.600 euro bij eenmalige afkoop of 12,50 euro per maand.

Voor de bewoners worden informatieavonden georganiseerd op 29 januari in Nijkerk, op 30 januari in Zwartebroekk, op 31 januari in Putten en op 1 februari in Uddel. De uitnodiging voor deze avonden zullen volgens Marieke Seinen, woordvoerder van de campagne, aan het eind van deze week bij de bewoners worden bezorgd, schrijft de Barneveldse krant.

  1. komt er binnenkort glasvezel op speulderbosweg?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.