Nieuws

Glasvezelcampagne in Steenbergen gestart

ga-voor-glasvezel-delta

Bewoners in Steenbergen en Welberg krijgen mogelijk glasvezel. Als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 6 juli 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan wordt er een glasvezelnetwerk aangelegd.

Inwoners van het buitengebied en de kleine kernen van Brabantse Wal hebben eerder al een aanbod ontvangen onder de naam Glasvezel buitenaf. Nu Glasvezel buitenaf is omgedoopt tot DELTA Fiber Netwerk richt het bedrijf zich meer op de kernen. Dit betekent dat de campagne in Steenbergen en Welberg zich focust op de aanleg van glasvezel in de kernen van deze plaatsen. Bewoners kunnen op de website gavoorglasvezel.nl een postcodecheck doen om te zien of hun adres in aanmerking komt voor het glasvezelaanbod.

Eerder voerde DELTA Fiber Netwerk onder de naam Glasvezel buitenaf glasvezelcampagnes in het buitengebied van Brabantse Wal en de kleine kernen in de gemeente Steenbergen. De aanleg van het glasvezelnetwerk in de kleine kernen in gemeente Steenbergen is nog in volle gang en wordt waarschijnlijk in juni afgerond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.