Nieuws

Glasvezelcampagne rond Roosendaal gaat nog door

In de kleine kernen rondom Roosendaal is de inschrijving voor glasvezel verlengd tot 17 februari. Er is één kern waar de drempel voor glasvezel al wel is gehaald.

Aanvankelijk sloot de inschrijving voor bewoners van Moerstraten, Heerle, Nispen, Wouw en Wouse Plantage al op 19 december 2019. Gisteren bleek dat alleen in Moerstraten het benodigde aantal van 35% van de inwoners zich heeft aangemeld voor een glasvezelabonnement. Dat betekent dat daar in ieder geval glasvezel komt, zo verkondigt Glasvezel buitenaf. De glasvezelorganisatie zegt er vertrouwen in te hebben dat ook in de andere plaatsen het benodigde aantal deelnemers gehaald zal worden.

Om in alle kleine kernen in de gemeente Roosendaal meer inschrijvingen te verzamelen, is besloten om de glasvezelcampagne te verlengen tot 17 februari. Er kan gekozen worden uit het glasvezelaanbod van een van de vier providers: Caiway, Delta, Helden van Nu of Online.nl.

Achter de schermen wordt overigens al gewerkt aan de voorbereidende werkzaamheden van de aanleg in Moerstraten. Over de precieze planning ontvangen de inwoners nog informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.