Nieuws

Groter deel van Gouda krijgt glasvezel

DELTA Fiber Nederland gaat een nieuw deel van Gouda voorzien van glasvezel. Het gaat om de wijk Goverwelle met circa 4.000 adressen. De start van de aanleg is na de zomer.

Eerder werden al de wijken Plaswijck en Bloemendaal in Gouda voorzien van een glasvezelnetwerk, maar het gebied wordt dus uitgebreid, zo heeft DELTA Fiber Nederland aangekondigd.

Op de website gavoorglasvezel.nl kunnen bewoners en bedrijven aan de hand van een gebiedskaart controleren of een adres op het glasvezelnetwerk wordt aangesloten. Bewoners en bedrijven kunnen zich direct inschrijven voor een glasvezelabonnement bij de serviceproviders DELTA, Caiway, Online of Kliksafe.

DELTA Fiber Nederland is in augustus 2018 opgericht door het Zweedse investeringsbedrijf EQT. De merken DELTA, Caiway, Glasvezel buitenaf en ZeelandNet behoren eveneens tot EQT Infratructure.

Op 25 en 29 april organiseert gavoorglasvezel.nl informatiebijeenkomsten om de planning, het speciale introductieaanbod en de abonnement opties toe te lichten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.