Nieuws

Inschrijven voor glasvezel in Montfoort kan tot eind maart

Glasvezelbeheerder E-Fiber heeft een uiterste deadline gesteld aan de inwoners van Linschoten en Montfoort. Ze krijgen tot eind maart om zich aan te melden voor een glasvezelabonnement.

Nog steeds is het aantal aanmeldingen in de twee woonplaatsen niet boven de 40% uitgekomen. Dat is de grens die E-Fiber wil halen om de aanleg van het glasvezelnetwerk rendabel te maken. Vorig jaar december lukte het ook al niet om die grens te halen. Toen bleef de inschrijving open zonder een nieuwe einddatum te noemen. Die einddatum is er nu dus wel.

De inschrijving wordt met twee maanden verlengd tot en met 31 maart 2018. En E-Fiber haalt nog een keer de hele trukendoos open om mensen over te laten stappen op glasvezel. Zo opent de glasvezelwinkel opnieuw haar deuren en verschijnt er een informatiekrant over glasvezel voor bewoners.

De inwoners van Montfoort en Linschoten kunnen kiezen uit de glasvezelpakketten van TriNed en Tweak. Deze partijen bieden voor ongeveer 56 euro per maand een alles-in-een pakket aan met 500 of 1.000 Mbit/s internetsnelheid. Ondernemers in het gebied kunnen kiezen uit het aanbod van van Trined Zakelijk, Pocos of Signet.

E-Fiber hoopt dat zich de komende twee maanden nog genoeg nieuwe geïnteresseerden melden, zodat er later dit jaar met de aanleg kan worden begonnen.

foto: E-Fiber, Youtube

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.