Nieuws

Inwoners Heusden zien niet veel in glasvezel

De bewoners van de gemeente Heusden lijken niet erg warm te lopen voor een glasvezelaansluiting. De campagne wordt flink verlengd, het benodigde aantal aanmeldingen is verlaagd en er worden extra cadeautjes uitgedeeld.

En zelfs dan is het nog maar de vraag of de glasvezelcampagne van Delta Fiber Netwerk in Heusden gaat lukken. De inwoners van de kernen Elshout, Haarsteeg, Oud Heusden, Nieuwkuijk en Vlijmen Vliedberg krijgen tot 3 maart 2021 de tijd om zich aan te melden voor een glasvezelabonnement.

De campagne begon echter al in juni vorig jaar en had eigenlijk op 7 september 2020 ertoe moeten leiden dat minimaal 35% van de inwoners zich had aangemeld. Maar dat is ondanks een uitgebreide campagne niet gelukt. Zelfs het door laten lopen van de inschrijvingen tot de Kerst mocht niet helpen.

Dus is de campagne officieel verlengd tot begin maart en is het minimaal te behalen aanmeldpercentage verlaagd van 35% naar 25%. De telecomproviders hebben zelfs ‘een speciaal welkomstaanbod’ voor inwoners bedacht om ze maar over te halen om op glasvezel over te stappen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.