Nieuws

No-Dig Event gaat dit jaar wel door

straat-graafwerkzaamheden-glasvezel-kabel-EF

De Nederlandse vereniging voor sleufloze technieken en toepassingen (NSTT) durft het dit jaar aan en organiseert in oktober weer het No-Dig event, een evenement in Nijkerk voor partijen die betrokken zijn bij ondergrondse infrastructuur, zoals glasvezel.

Ondanks corona gaat de organisatie ervan uit dat het evenement dit jaar wel kan doorgaan. De 7e editie van het No-Dig Event wordt gehouden op 13 en 14 oktober 2021. No-Dig gaat over het aanleggen van ondergrondse infrastructuur zonder te graven omdat dat minder hinder oplevert, en tegelijkertijd goedkoper en duurzamer is.

De beurs duurt twee dagen en bestaat uit lezingen en live demonstraties op het gebied van sleufloos (zonder graven) aanleggen of renoveren van ondergrondse kabels en leidingen. Volgens de NSTT staat de ondergrondse infra voor grote uitdagingen, zowel technisch als beleidsmatig. Maatschappelijk moet bijvoorbeeld de hinder bij de aanleg van kabels en leidingen verder beperkt worden.

Verwacht wordt dat het evenement bezocht zal worden door meer dan 200 bedrijven, overheden en personen. Aanmelden voor het No-Dig Event kan op de website www.no-dig-event.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.