Nieuws

Ophef in Goor over vergissing Cogas

Cogas Kabel heeft in een persbericht een fout gemaakt die mogelijk kan leiden tot minder aanmeldingen. Het bedrijf noemde in het bericht Goor ten onrechte een dorp, tot ergernis van een aantal inwoners.

In het persbericht meldt Cogas dat medewerkers van de plaatselijke bibliotheek donderdag de aftrap verrichten voor de start van de aanleg van een glasvezelnetwerk. Ongeveer 5500 huishoudens in Goor zullen de komende tijd worden aangesloten op het nieuwe netwerk.

Cogas vervolgt het bericht met: “Dit betekent dat nu daadwerkelijk wordt gestart met de aanleg van glasvezel in het dorp.”

En dat is tegen het zere been van in ieder geval een aantal inwoners omdat de gemeente volgens het Goors Nieuws al bijna 750 jaar stadsrechten heeft. De website spreekt van een ‘gevoelige blunder’. “Dat Goor al zo lang stadsrechten heeft, wordt in 2013 groots gevierd en is het nutsbedrijf kennelijk ontgaan.”

Hoeveel mensen zich aan de fout hebben gestoord en of dit daadwerkelijk gevolgen heeft voor het aantal aanmeldingen, is niet bekend.

Aftrap
Overigens zullen de medewerkers van de bibliotheek bij de aftrap samen met directeur René Siteur en Menno van Dijk, manager van Cogas Kabel, het eerste gat voor het aanleggen van de glasvezelverbinding graven. Dit wordt gedaan met een enorme schep van 9 meter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.