Nieuws

Peel en Maas ontevreden over herstel trottoirs

De Limburgse gemeente Peel en Maas is  niet tevreden over de manier waarop de trottoirs na de aanleg van glasvezel worden hersteld.

De aannemer die de glasvezelkabel aanlegt in de kernen van Peel en Maas, bestaande uit Helden, Kessel, Maasbree, Panningen en Meijel, zou op dit moment bezig zijn met het repareren van een reeks slordig herstelde straattegels.

Volgens een lokale nieuwssite worden alle trottoirs opengebroken voor het glasvezelnetwerk waarna ze weer dicht worden gemaakt. Maar hoewel dit soms netjes gebeurt, zijn er ook plaatsen waar de gemeente minder tevreden is over het herstellen van de trottoirs.

Een van de oorzaken zouden de weersomstandigheden zijn, stelt de gemeente in de krant. De aannemer is inmiddels met een inhaalslag bezig om her en der de straten netter achter te laten.

Of dit gevolgen heeft voor de planning van de aanleg in Peel en Maas, is nog onbekend. Het is de bedoeling dat alle huishoudens binnen het aansluitgebied van Peel en Maas voor het einde van dit jaar aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk van Reggefiber.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.