Nieuws

T-Mobile kondigt glasvezel aan in Heemskerk en Beverwijk

Beverwijk en Heemskerk krijgen een glasvezelnetwerk van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. Dat is dinsdag bekendgemaakt.

Het gaat in totaal om ongeveer 33.000 huishoudens die op het nieuwe glasvezelnetwerk aangesloten kunnen worden. Bewoners die te maken krijgen met de werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel worden op de hoogte gebracht door T-Mobile en Open Dutch Fiber.

In verschillende wijken waar nog geen glasvezelnetwerk ligt wordt glasvezel aangelegd. Dit gebeurt in Beverwijk in de wijken Centrum, Vondelkwartier, Prinsenhof, Warande, Kuenenplein, Westertuinen, Meerestein, Oosterwijk en Zwaansmeer, meldt T-Mobile. In Heemskerk zijn dat Heemskerk-dorp, Commandeurs, Marquette, Hofland, Oosterwijk, Zuidbroek, Heemskerkerduin, Noorddorp, Poelenburg, Oosterzij, Noordbroek, De Trompet, Kerkbeek, Assumburg, Hoogdorp en Waterakkers.

In Beverwijk starten de werkzaamheden in april 2022 en in Heemskerk naar verwachting in mei 2022. In juni 2022 worden de eerste woningen aangesloten in Beverwijk. In Heemskerk gebeurt dit na de bouwvak. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf deze zomer gebruikmaken van de nieuwe glasvezelaansluiting.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.