Nieuws

T-Mobile verhoogt internetsnelheid tot 750 Mbit/s

Telecomprovider T-Mobile heeft de snelheid van het snelste glasvezelabonnement verhoogd. Op een deel van het netwerk is een snelheid mogelijk van 750 Mbit/s. Ook worden andere (prijs)wijzigingen in de abonnementen doorgevoerd.

De verhoging van de snelheid geldt voor een deel van de glasvezel en VDSL-abonnementen. Nu biedt T-Mobile op het Reggefiber-glasvezelnetwerk nog hooguit 500 Mbit/s. Wel zijn de nieuwe 750 Mbit/s abonnementen 7,50 euro goedkoper dan de reeds bestaande 500 Mbit/s pakketten.

Voor glasvezelabonnementen maakt T-Mobile deels gebruik van een eigen netwerk, meldt Breedbandwinkel. In deze gebieden introduceert T-Mobile nu abonnementen met een snelheid van 750 Mbit/s vanaf 37,50 euro per maand, exclusief 37,50 euro eenmalige aansluitkosten.

De snelheidsverhoging is mogelijk een gevolg van de overname van de Vodafone Thuis-klanten van eind 2016.

Andere veranderingen

Naast de snelheidsverhoging veranderen ook enkele prijzen. Zo worden de VDSL-abonnementen met een snelheid van 50 Mbit/s 0,50 euro duurder per maand. De pakketten met een snelheid van 100 Mbit/s gaan met 1,50 euro omhoog. Daarnaast gaat het beltarief met 1 cent per minuut naar 13 cent per minuut met een starttarief van 13 cent. Hiermee heeft provider T-Mobile op het moment het duurste beltarief naar vaste en mobiele nummers, aldus Breedbandwinkel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.