Nieuws

Vier KPN-merken vanaf maart onder Telfort-paraplu

Telfort-feestNog ongeveer twee weken en dan start KPN-dochter Telfort met het aanbieden van glasvezelpakketten. Per 1 maart gaan de merken KickXL, Lijbrandt, XMS en Concepts over in Telfort.

Het glasvezelaanbod van Telfort is het gevolg van de samenvoeging van de vier genoemde merken die vorig jaar door KPN werden ingelijfd, onder de merknaam van Telfort. KPN wil hiermee een landelijk bekend merk inzetten om ‘de prijsbewuste doelgroep’ te benaderen.

Volgens de site Verandervanprovider.nl gaat Telfort twee verschillende glasvezelpakketten aanbieden met snelheden van 50 Mb/s en 100 Mb/s.

In het goedkoopste pakket van 45 euro per maand zit ook telefonie en digitale televisie. Deze vorm van digitale televisie zal over de coax-kabel lopen. Voor 5 euro per maand meer kunnen mensen interactieve televisie nemen, dat over glasvezel loopt en waarbij meer zenders zitten. De meerprijs van een pakket met een snelheid van 100 Mb/s is 10 euro per maand.

  1. A. Koenhen

    Ik heb een contract met Lijbrandt voor een jaar maar lees nu pas dat het Telfort is en wat gaat er na dit jaar gebeuren. Blijven de decoders en recorders hetzelfde of moeten er dan weer nieuwe worden aangeschaft. En hoe zit het met de prijs voor een verlenging

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.