Nieuws

Vijf Brabantse dorpen krijgen glasvezel, behalve Dinteloord

Vijf dorpen in het westen van Noord-Brabant krijgen glasvezel. Alleen in Dinteloord loopt de inschrijving voor glasvezel nog omdat daar onvoldoende aanmeldingen binnen zijn gekomen.

Kruisland, De Heen, Lepelstraat, Nieuw-Vossemeer en Stampersgat krijgen glasvezel. Eind februari startte Glasvezel buitenaf een campagne in deze dorpen. Vóór 6 mei moest 35% van de inwoners een glasvezelabonnement afsluiten. In vijf van de zes dorpen is dit gelukt. Alleen in Dinteloord kwamen nog niet voldoende aanmeldingen binnen. Inwoners van dit dorp krijgen daarom extra tijd om zich aan te melden.

Maandag werd tijdens een feestelijk moment de eindstand bekendgemaakt. De Heen eindigde met 43% als hoogste, maar ook in Kruisland, Lepelstraat, Nieuw-Vossemeer en Stampersgat kwam het percentage boven de vereiste 35% aanmeldingen, aldus Glasvezel buitenaf.

In Dinteloord is de inschrijving met 3 weken verlengd tot 27 mei. Aanmelden kan door een abonnement af te sluiten bij één van de vijf providers Caiway, CBizz, Delta, Fiber of Helden van Nu.

foto: Glasvezel butienaf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.