Nieuws

Vraagbundeling gestart in Stein, Gaanderen en Wehl

De Zuid-Limburgse gemeente Stein maakt kans om glasvezel te krijgen. Ook kunnen inwoners van een deel van de gemeente Doetichem zich vanaf nu aanmelden voor glasvezel.

In Gaanderen en Wehl is een vraagbundeling gestart, zo heeft netwerkbedrijf Reggefiber aangekondigd. De twee kernen vallen onder de gemeente Doetichem.

Bewoners hebben tot 17 juni om zich bij een van de glasvezelproviders op het netwerk aan te melden. In Gaanderen en Wehl kan gekozen worden uit pakketten van Concepts-ICT, KPN Glasvezel, Lijbrandt, Solcon en XS4ALL.

Stein
Ook in de vijf dorpskernen van het Limburgse Stein heeft netwerkbedrijf Reggefiber een vraagbundeling aangekondigd.

Bewoners van Stein, Elsloo, Urmond, Berg aan de Maas en Meers kunnen zich de komende tijde opgeven voor een glasvezelabonnement. Ze hebben daar tot 15 juli de tijd voor, zo heeft het netwerkbedrijf maandag laten weten.

Reggefiber is nu in ongeveer tachtig plaatsen in Nederland actief met de aanleg van glasvezel. De aanleg van glasvezel gaat overigens pas door als 30 procent van de huishoudens in de aansluitgebieden kiezen voor een abonnement bij een van de aanbieders.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.