Nieuws

Weer naamsverandering bij Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf, het bedrijf dat in veel buitengebieden in Nederland glasvezel aanlegt, gaat sinds deze week verder onder de naam DELTA Fiber Netwerk. Dat heeft het bedrijf maandag, toen de naamswijziging inging, bekendgemaakt.

De naamsverandering moet vooral een nieuwe strategie benadrukken. “Omdat de focus de komende jaren meer komt te liggen op de aanleg van nieuwe glasvezelnetwerken in kleinere steden en dorpen, wordt de aanleg gecontinueerd onder de naam DELTA Fiber Netwerk. Het netwerkbedrijf richt zich daarbij ook op de zakelijke markt, met de aanleg van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen.”

De projecten van Glasvezel buitenaf zijn al diverse keren van naam veranderd. Eerder ging de Brabantse breedbandmaatschappij Mabib al op in Glasvezel buitenaf. Zelf werd het bedrijf in 2017 onderdeel van de Zweedse investereerders EQT Infrastructure, samen met CIF, Caiway en DELTA. Deze bedrijfsnamen zijn ondergebracht in DELTA Fiber Nederland dat weer eigendom is van EQT. En vanaf 20 april is Glasvezel buitenaf dus omgedoopt tot DELTA Fiber Netwerk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.