Nieuws

Wervingscampagne voor nieuwe abonnees in Sint-Oedenrode

overstap-glasvezel-stOedenrodeIn Sint-Oedenrode (vlakbij Den Bosch) is netwerkbedrijf Reggefiber bezig met een campagne waarbij inwoners worden aangemoedigd om over te stappen op glasvezel of om te wisselen van glasvezelprovider.

In de Brabantse dorp ligt al een glasvezelnetwerk van Reggefiber, maar sinds de aanleg is het aantal serviceproviders dat zijn diensten aanbiedt, verdubbeld. “Zo kunnen huishoudens in Sint-Oedenrode nu kiezen uit abonnementen van Helden van Nu, KPN, OnsBrabantNet, Solcon, Tele2, Telfort, TriNed, Tweak, Vodafone en XS4ALL.”

Tijdens een speciale bijeenkomst, het Glasvezel Overstapcafé, geven diverse serviceproviders geheel vrijblijvend advies over de abonnementen, aldus Reggefiber.

Doorgaans houdt Reggefiber dergelijke bijeenkomsten alleen in plaatsen waar een vraagbundeling loopt. Dat het nu op een locatie is waar al lang een netwerk ligt, is opmerkelijk. In ieder geval heeft Reggefiber eerder een dergelijke actie in Almere gehouden. Het is niet bekend wat die actie aan extra abonnees heeft opgeleverd.

De campagne in Sint-Oedenrode duurt in ieder geval tot en met 31 maart.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.