Nieuws, Zakelijk

Zakelijk glasvezelbedrijf Levelfour neemt netwerken van Stepco over

Glasvezelbedrijf Levelfour Networks uit Arnhem heeft de glasvezelnetwerken van IT-dienstverlener Stepco uit Ittervoort overgenomen.

Stepco is een IT-dienstverlener en levert daar regelmatig een glasvezelaansluiting voor de klanten bij. De aanleg en beheer van glasvezelnetwerken zijn geen kernactiviteiten van Stepco. Dat gat wordt nu gevuld door Levelfour, zo is maandag bekendgemaakt.

Door de overname kan Stepco, dat ongeveer 100 medewerkers telt, zich volledig richten op het leveren van IT-diensten. “Met Levelfour Networks hebben we een professionele partner waardoor we onze klanten glasvezel kunnen blijven aanbieden. Bestaande klanten zullen niets van de transitie merken en kunnen ook na de overname bij ons terecht”, zegt Branka Dessens, directeur bij Stepco.

Voor Levelfour Networks betekent deze overname een forse uitbreiding van het aantal glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Het gaat om 16 netwerken op bedrijventerreinen in: Houten, Ede, Dieren, Arnhem, Amersfoort, Amsterdam en Rotterdam.

Levelfour Networks zal de netwerken op de locaties verder uitbouwen en ervoor zorgen dat al deze netwerken voorzien worden van de nieuwste technologie.

Levelfour Networks is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen Arnhemse ondernemers met als doel het aanleggen en exploiteren van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.